petak, 31. svibnja 2013.

Uređena ogledala !

Već sam radila za istu klijenticu škrinjicu koja je slično "obučena" kao ogledala
tako da se sve nadopunjuje :)
Ja volim ogledala, a Vi?
 

Oslikavanje frizerskog salona!

Danas sam imala predivan dan, svi koji me bar malo poznaju,
 znaju da volim boje, slike, crtati i da ne rjetko svoj hobi koristim i kao izvor financija.
Danas sam imala izazov...pojavim se na vrata frizerskog salona i moja draga klijentica
mi da vizitku po kojoj ću oslikati zid :) pa...dobro OK!
Dogovor je bio cvjetovi i slično...preznojila sam se :)))
I ode ona :)))) a joj;)

Ali kad sam uzela kist trema je nestala i evo...krajnji rezultati su tu a meni najbitnije je da je klijentica zadovoljna.
Nakon nekog vremena sam opet tu i zahvaljujem što pogledate moje radove.
Veliki pozdrav svima...PUSA :)











petak, 12. travnja 2013.

Cvjeće


 



SHABBY STALAK




Dobro srce!



 Dobro srce je nastalo kao poklon za jednu tetu Natašu koju moja kćer obožava.
Toliko truda  volje ulaže u svaku minutu vremena koje provede sa djecom da se naprosto upitamo jel moguće da takvih ljudi još ima. Mi je volimo i zahvalna sam joj za sve i zato povremeno je iznenadimo kćer i ja. Hvala teti Nataši :)

nedjelja, 24. ožujka 2013.

Zelena elegancija ;)

 Zelena elegancija ovog stalka za cvijeće je izvrsno ime. Jako je visok oko jedan i pol metar, na fotografijama se vidi da je to jako stari stalak i da su mu djelovi zamjenjeni, vlasnica je jako ponosna na ovaj kao i na stalak iz prošlog posta, jer je to ruku djelo njenog oca. Meni je bila čast urediti oba njoj dragocjena stalka za cvijeće. Hvala ;)





Stalak za cvijeća



 Veseli stalak za cvijeće...proljetni :)




La Paris

 La Paris je jedna posebna knjiga -ladica za uspomenu mlade i talentirane glazbenice koja iza sebe ima veliki broj nastupa, putovanja i lijepih sjećanja na sve te događaje. Možda baš ova knjiga - ladica ima tu čast čuvati najljepše fotografije ove mlade umjetnice, koje su već napravljene i koje će to tek biti. La Paris SRETNO ;-)





nedjelja, 10. ožujka 2013.

Louboutin škrinja?


 Freestyle, škrinjica za nakit, nastala je po želji gospođe koja zna što točno želi, poduzetna, snalažljiva, šarmantna i ima stila. Želja je bila CRVENO-CRNO MODERNO. Crveno- crno me uvijek podsjeti na najpoznatije štikle na svijetu Louboutinke i eto meni su poslužile kao inspiracija za ovu škrinju za nakit. Kad ne mogu izdvojiti toliko eurića za njih, bar ću ih imati kao inspiraciju. Zadovoljena želja klijentice, a ja sretna jer imam i ja svoje Louboutinke (u ovom obliku). Love you ;)



 GODIŠNJI ODMOR Godišnji odmor tema nije za moju vrstu bloga...ali svakako može biti kreativan i veselim se početku ovog dijela zimskog godi...