srijeda, 20. veljače 2013.

Ruža u srcu!

Za našu dragu tetu u vrtiću!



Bež

Bež-zelena kutija je meni jedna od dražih upravo zbog svog gornjeg djela koji sam stavila pomoću šablone. Cvjetovi su predivni i uklopili su se u ovu priču. Vlasnica je sretna i zadovoljna a meni je po malo žao jer mi se zaista sviđa, mislim da ću jednu i sebi pokloniti.
Hvala što pogledate moje postove...Pusa!




Ljubičasta Daniela :)

 
 Ljubičasta Danijela je nastala po naruđbi, a ljubičasto jaje je na poklon uz škrinjicu.
Vlasnica je gospođa koja mi je povjerila neke svoje starinske drvene stalke i police, pa s nestrpljenjem čekam trenutak da se bacim na šmirglanje i bojanje.
Bit će tu prašine ali na kraju se sve pretvori u nježne boje i cvjetove.
Veselim se poslu iz lubavi i svakako ću to podjeliti s vama. Poštovanje!

utorak, 12. veljače 2013.

Ne mora biti skupo da bi bilo originalno ;)

 
 Sve što vidite na blogu Gaga DesignX, je prodano ako želite nešto popraviti, uljepšati ili darivati prijateljicu, zahvaliti nekom za pomoć ili neku dekoraciju za svoj dom, slobodno mi se obratite, na gagadesign75@gmail.com i dogovoriti će mo se oko svih detalja. (mala napomena: ne mora biti skupo da bi bilo predobro i kvalitetno). Love you Gaga DesignX


nedjelja, 10. veljače 2013.

Klupice za curice

KLUPICE ZA CURICE






Klupice su napravljene za moje mlađe klijentice.
Mogu se koristiti i kao noćni ormarići jer imaju zgodnu ladicu u koju mogu staviti sve sto im padne na pamet. Lak na klupicama štiti motiv i drvo tako da nije problem ako se i sokić prospe ili ako imaju čokoladne prstiće.
Nadam se da vam se svidjaju, pozdrav :)

ponedjeljak, 4. veljače 2013.

Ukrasne tikvice

UKRASNE TIKVICE
Ukrasne tikvice sam već oslikavala a sad sam ih odlučila obojati "obući" ih i evo rezultata...nadam se da vam se sviđaju...pozdrav :-)
 
 
 

 GODIŠNJI ODMOR Godišnji odmor tema nije za moju vrstu bloga...ali svakako može biti kreativan i veselim se početku ovog dijela zimskog godi...