nedjelja, 24. ožujka 2013.

Zelena elegancija ;)

 Zelena elegancija ovog stalka za cvijeće je izvrsno ime. Jako je visok oko jedan i pol metar, na fotografijama se vidi da je to jako stari stalak i da su mu djelovi zamjenjeni, vlasnica je jako ponosna na ovaj kao i na stalak iz prošlog posta, jer je to ruku djelo njenog oca. Meni je bila čast urediti oba njoj dragocjena stalka za cvijeće. Hvala ;)





Stalak za cvijeća



 Veseli stalak za cvijeće...proljetni :)




La Paris

 La Paris je jedna posebna knjiga -ladica za uspomenu mlade i talentirane glazbenice koja iza sebe ima veliki broj nastupa, putovanja i lijepih sjećanja na sve te događaje. Možda baš ova knjiga - ladica ima tu čast čuvati najljepše fotografije ove mlade umjetnice, koje su već napravljene i koje će to tek biti. La Paris SRETNO ;-)





nedjelja, 10. ožujka 2013.

Louboutin škrinja?


 Freestyle, škrinjica za nakit, nastala je po želji gospođe koja zna što točno želi, poduzetna, snalažljiva, šarmantna i ima stila. Želja je bila CRVENO-CRNO MODERNO. Crveno- crno me uvijek podsjeti na najpoznatije štikle na svijetu Louboutinke i eto meni su poslužile kao inspiracija za ovu škrinju za nakit. Kad ne mogu izdvojiti toliko eurića za njih, bar ću ih imati kao inspiraciju. Zadovoljena želja klijentice, a ja sretna jer imam i ja svoje Louboutinke (u ovom obliku). Love you ;)



Oslikane Danieline police

Oslikane police koje sam najavila u predhodnom postu, su također od gospođe Daniele...nadam se da se i Vama sviđa?! Ukoliko imate kakvih pitanja ili kritika, molim da mi pišete. Hvala Vam :)


 





Danijelina lavanda

Gospođa Danijela ima predivnih starih polica, stalaka za cvijeće, stolića ...i sve je odlučila zaštititi i dodati detalje koje voli. Naravno da sam oduševljeno pristala jer volim to raditi a boje obožavam...Za sad imam tri police koje sam oživila :) i kako sam ponosna majka sina i kćerkice, moram pripremiti doručak pa kao i uvijek moj tekst su "tri rečenice"...možda i bolje :)))) Hvala što ste navratili na moj blog. Volim vas!




 GODIŠNJI ODMOR Godišnji odmor tema nije za moju vrstu bloga...ali svakako može biti kreativan i veselim se početku ovog dijela zimskog godi...